Laadukkaat sälekaihtimet Turussa

Haluatko säädellä sisään tulevan valon määrää helposti? Vai haluatko lisätä kotisi yksityisyyttä? Kaihdinasennus Anttonen Ky tarjoaa laajan valikoiman sälekaihtimia Turun alueella. Kysy lisää!

Oikeat sälekaihtimet jokaiseen huoneeseen

Sälekaihtimet ovat helpoin ja nopein tapa säädellä näkyvyyttä sekä valonmäärää niin koti- kuin toimistokäytössäkin. Kaihtimet voidaan asentaa joko ikkunan väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle.

Säle on polttomaalattua 0,21 mm vahvuista alumiinia ja sen vakioleveys on 25 mm. Säleitä on saatavana myös 16 mm ja 35 mm levyisenä. Vetonarut ja askelpunokset ovat polyesteriä.

Kapein mahdollinen sälekaihdin on 11 cm ja levein mahdollinen 300 cm. Saat apua mitoitukseen ja mittaamiseen helposti jälleenmyyjältäsi tai tehtaanmyymälästämme.

Exclusive Kaihdin

Exclusive Kaihdin on erityisesti parvekkeille suunniteltu aurinko- ja näkösuoja. Exclusive Kaihdin on suomalaista käsityötä ja innovaatiota parhaimmillaan. Kaikki sälekaihtimet valmistetaan parvekkeellesi sopiviksi tarkkana mittatilaustyönä – parhaista mahdollisista materiaaleista.

Katso esite
Katso tuoteseloste