Exclusive Kaihdin Turku

Exclusive Kaihdin on erityisesti parvekkeille suunniteltu aurinko- ja näkösuoja. Exclusive Kaihdin on suomalaista käsityötä ja innovaatiota parhaimmillaan. Kaikki sälekaihtimet valmistetaan parvekkeellesi sopiviksi tarkkana mittatilaustyönä – parhaista mahdollisista materiaaleista.

Korkeaa laatua ja helppoa asennettavuutta 

Exclusive Kaihtimen valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisimpia materiaaleja. Esimerkiksi roiskevesisuojatut kotelorakenteet on tehty suulakepuristetusta alumiinista ja kääntömekanismint polyasetaalista, joten ne kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Kotelorakenne sekä kapea alumiininen säleleveys 12,5mm takaavat lasituksen toiminnan moitteettomasti. Kaihdin on myös helppo asentaa, sillä se kiinnitetään kääntyviin parvekelaseihin tarkoitukseen nimenomaan kehitetyllä, patentoiduilla kiinnikkeillä, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Asennustyössä ei tarvita työkaluja, joten lasien profiilit eivät vaurioidu asennuksen aikana.  

Meiltä exclusive kaihdin asennuksineen

Exclusive Kaihdin sopii kaikkiin parvekelasituksiin, ja se antaa erinomaisen suojan kuumuutta vastaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä ympäristöystävällisesti valmistetusta ja kilpailukykyisesti hinnoitellusta, täysin suomalaisesta laatutuotteesta - Saat ne meiltä asennuksineen!

Katso esite
Katso tuoteseloste