Tarpeisiisi sopiva laadukas markiisi Turusta

Olisiko kaunis markiisi oikea ratkaisu kotisi sisätilojen tai terassien suojaamiseen? Vai haluatko erottaa yrityksesi kilpailijoista näyttävällä mainosmarkiisilla? Kaihdinasennus Anttonen Ky tarjoaa näyttäviä markiiseja jokaiseen kohteeseen Turun alueella. Ota yhteyttä!

Markiisivalikoimamme

Ikkunamarkiisit
Automatisoidut markiisit
Mainosmarkiisit
Valomarkiisit
Terassimarkiisit

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisit pitävät kotisi tai konttorisi viileämpänä ja samalla suojaavat huonekaluja ja verhoilua liialliselta auringonvalolta. Markiisit antavat myös kotisi tai toimistosi julkisivulle piristysruiskeen, sillä mallistostamme löytyy erilaisia ikkunamarkiiseja kaikkien asiakkaiden tarpeisiin.

Kaikki tarjoamamme ikkunamarkiisit valmistetaan homesuojatusta erikoiskankaasta, joka hylkii vettä ja likaa. Kangas on myös haalistumaton, sillä siinä on suoja auringon UV-säteilyä vastaan. Markiisien rungot ovat anodisoitua alumiinia ja säänkestävää PVC-muovia.

Automatisoidut markiisit

Kauttamme saat myös moottorilla varustettuja markiiseja, jotka tekevät kelaustyön puolestasi. Markiisin aurinkoanturi reagoi auringonvaloon ja antaa käskyn moottorille, että markiisi täytyy laskea. Tuulianturi taas vahtii tuulen voimakkuutta ja antaa tarvittaessa käskyn nostaa markiisi.

Mainosmarkiisit

Mainosmarkiisi on hyvä keino toivottaa asiakkaasi tervetulleeksi jo pitkän matkan päästä. Hyvin valitut värit ja tekstit luovat positiivisen mielikuvan yrityksestäsi ja saavat sinut erottumaan kilpailijoistasi.

Mallistossamme on useita erilaisia malleja, joista voimme myös yhdessä suunnitella sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Valikoimaan kuuluvat tavallisten akryylikankaiden lisäksi myös PVC-päällysteiset vinyylikankaat.

Valomarkiisit

Mainosmarkiisimme toimivat loistavasti myös valomainosmarkiiseina, jolloin ne pimeään aikaan tuovat vielä ylimääräistä huomioarvoa yrityksellesi.

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi suojaa terassiasi sekä auringolta että vesisateelta. Mallistossamme on useita yksivärisiä ja raidallisia vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti taloosi sopiva vaihtoehto.

Terassimarkiisit valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä erikoiskankaasta, jossa on myös homesuoja. Kangas ei haalistu, sillä se on suojattu auringon UV-säteilyltä. Rungot ovat laadukasta eloksoitua alumiinia ja sinkittyä terästä.